Skip to content

Digitalt lärande


Jag har över 13 års erfarenhet som manusförfattare och specialist inom digitalt lärande, det som också kallas e-learning eller webbaserad utbildning. Utmaningen har varit densamma – stora eller utspridda målgrupper som behöver ett kunskapslyft eller en beteendeförändring.

Manus

Som manusförfattare tar jag fram innehållet i din utbildning, men också det pedagogiska upplägget. Jag jobbar tätt tillsammans med dina ämnesexperter och lär känna din målgrupp för att få fram det bästa innehållet, utmanande övningar och en bra lärupplevelse.

En passion har alltid varit att förklara det svåra enkelt och utan att ödsla tid. Flera av de produktioner där jag svarat för innehållet har vunnit priser, både i Sverige (Swedish Learning Awards) och internationellt (IELA).

Jag har jobbat med ett stort antal ämnesområden och lär mig hela tiden nya. Några exempel är: hållbarhet och CSR, introduktion för nya medarbetare, varumärkesbyggande, produktkunskap, säljträning, miljö, arbetsmiljö, säkerhet, finansiell rådgivning och ekonomi, handledning, compliance och arbetssätt (inte minst inom bank, finans och försäkring) samt etikfrågor.

Projektledning och produktion

Du kan anlita mig för att driva en utbildningsproduktion från idé till färdigt resultat. Enklare produktioner kan jag i vissa fall producera i egen regi. Men när det behövs har jag ett nätverk som inkluderar landets ledande e-learningföretag, filmproducenter, ljudstudios, skådespelare, speakers, animatörer, illustratörer, andra manusförfattare. Ja, alla talanger som behövs för att förverkliga ditt utbildningsbehov. Min erfarenhet gör att jag kan ställa rätt krav, så att du kommer i mål.

Upphandlingsstöd

Står du inför att upphandla en större utbildningsproduktion eller kanske ett LMS-system? Då hjälper jag dig med upphandlingsunderlag, kravställande och rådgivning under hela processen.

Egna utbildningar (kommande)

Jag erbjuder även egen webbaserad och anpassningsbar utbildning inom hållbarhet/CSR.

Kontakta mig

Hör av dig och berätta om dina behov.

Läs mer

Copywriting
Hållbar copy och kommunikation
Kunskapsmarknadsföring (Content Marketing)
Digital strategi och webb