Daniel. Fyrtioplussare, vilket jag motvilligt erkänner. Bor på Öster Mälarstrand i Västerås med min labrador Simba. Hattarna är – och har varit – många. Intressena likaså. Därför blandar den här webbplatsen inlägg om mat, foto, språk, politik, hållbarhet, teknik, jobb och hundar. Det som faller mig in, helt enkelt.

Jobb

Jag är CTO (Chief Technical Officer) och utvecklingschef på Ethos Evaluate. Evaluate är en plattform för att utvärdera och hålla dialog med sina leverantörer i hållbarhetsfrågor, vilket är en stor del av kärnan i hållbarhetsarbetet. Med flera smarta verktyg för att analysera risker, samla in rätt information, bygga upp kunskap och dokumentation om leverantörerna och göra egna utvärderingar. Allt i ett tydligt och överskådligt gränssnitt.

Jag tjänstgör också som nämndeman i Västmanlands tingsrätt.

Tidigare

Jag har gjort mycket, för många. Som copywriter, manusförfattare, Creative Director, digital strateg och utvecklare. Ja, även inom foto, film och ljud. Och rent allmänt som en konsult som kan mycket om mycket. För det finns alltid något nytt att lära sig, och nyfikenheten har alltid varit outtömlig.